Download Lagu Raiso Dadi Siji Stress Royal Ft Sarah Brilian Mp3

Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian Ft Stress Royal (Official Lyric Video)
Nama:Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian Ft Stress Royal (Official Lyric Video)
Duration:00:04:04
Date:27 April 2018
View:684K
Genre:Unknown
Like:2.2K
Type:Video to Mp3
Bitrate:128kbps
User:Masemelow
Source:Youtube

Download Lagu Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian Ft Stress Royal (Official Lyric Video) Mp3

Download Cepat Disini

DOWNLOAD

Deskripsi atau Lyrics Lagu Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian Ft Stress Royal (Official Lyric Video)

Raiso Dadi Siji - Sarah Brilian ft Stress Royal (Official Video)

Lirik Lagu Raiso Dadi Siji - Stress Royal Ft Sarah Brilian

[Verse1]
Aku tresno ro kowe
Tresno seng sak tenane
Kabeh wes tak kek'ke ro kowe
Atine

Senajan aku wes nduwe
Bojo seng sak tenane
Nanging aku tresnone yo mung ro kowe

[RAP1]
Roso ati ra tenang mikirke selingkuhan
Tansah tak awang2 mabur koyo layangan
Padahal bojo neng omah
Mikirke dadi susah
Opo seng kudu dilakoni
Aku bingung sendiri

Pancen tak akoni
Tresnoku setengah mati
Tapi aku ra wani
Ngingkari janji suci
Mungkin kowe udu jodoku
Tapi aku sayang padamu
Jujur seko jero atiku

[BRIDGE]
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

[REFF]
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

[RAP2]
Ah cincin wes ngelingker neng jari manisku
Janji yo wes tak ucap neng ngarep penghulu
Saiki yo uwes telat arep ngomongke cidro
Aku mong ameh ndungo kowe iso bahagio

Senajan setatusku saiki ora dewe
Tapi ojo nganti leren tresnaku karo kowe
Mugo2 kabeh dikei dalan supoyo dadi padang
Anggone awak dewe lek gendak'an

[BRIDGE]
Sayang aku ikhlas trimo dadi seng keloro
Nadyan abot roso tresno seng tak songgoooo

[REFF]
Sabar sak untoro sayang
Aku yo wes berjuang
Ndadekke ngimpi tenanan

Mugo kabeh iso lancar
Buang kabeh kenangan
Ikhlas lan sabar sayang

[OUTRO]
Aku mung iso nerimo
Kowe gone wong liyo
Tresno raiso dipeksano

Aku tetep sayang kowe
Tekane sak lawase
Aku bahagia nyawang kowe

Tanganku wes ono cincin
Janji setio lan suci
Aku raiso nepati

Kowe pancen tak tresnani
Biyen tekan saiki
Tapi raiso dadi siji

Tapi raiso dadi siji

Related Lagu Mp3

Kependem Tresna Guyon WatonKependem Tresna Guyon Waton
Date : 24 July 2018
PasSelo Ngeliyo VidioPasSelo Ngeliyo Vidio
Date : 17 August 2018
Vita Alvia Gemantung RosoVita Alvia Gemantung Roso
Date : 25 June 2016
Didi Kempot Stasiun BalapanDidi Kempot Stasiun Balapan
Date : 13 March 2014
Repvblik Aku TakutRepvblik Aku Takut
Date : 18 July 2017

Most Populer Mp3

Helena - Sekali Cinta Tetap CintaHelena - Sekali Cinta Tetap Cinta
Genre : Unknown
View : 41K
Rhiena - Goresan CintaRhiena - Goresan Cinta
Genre : Unknown
View : 156.9K
DIMIMPI DATANG JUO - RATU SIKUMBANGDIMIMPI DATANG JUO - RATU SIKUMBANG
Genre : Unknown
View : 190.3K
SouQy - Putus Gitu AjaSouQy - Putus Gitu Aja
Genre : Unknown
View : 165.8K
VIA VALLEN - POLISIVIA VALLEN - POLISI
Genre : Unknown
View : 97.1K
Risalah Hati - Dewa 19 By Hanin DhiyaRisalah Hati - Dewa 19 By Hanin Dhiya
Genre : Unknown
View : 328.3K
PRAHU LAYAR - KEMBAR SRIKANDIPRAHU LAYAR - KEMBAR SRIKANDI
Genre : Unknown
View : 100.8K
Sule - Sinyal CintaSule - Sinyal Cinta
Genre : Unknown
View : 685.3K
Special Partner
Bursamp3 | Uyeshare | Savelagu | Stafaband | Onelagu

Disclaimer . Contact Us